Wizz Air lansează noi zboruri din Iași, Cluj-Napoca și București

  • 27 Iulie 2018 11:21
Wizz Air lansează noi zboruri din  Iași, Cluj-Napoca și București

Compania aeriană Wizz Air lansează din octombrie curse spre Liverpool, din București, Cluj-Napoca și Iași, România zborurile urmând să fie operate de trei ori pe săptămână din Capitală, marți, joi, sâmbătă, și de câte două din Cluj-Napoca și Iași, luni și vineri, anunță Mediafax.

Cursele vor începe din octombrie 2018, iar pasagerii vor avea la dispoziție trei zboruri săptămânale din București și câte două din Cluj-Napoca și Iași.

Tarifele pornesc de la 109 lei sau circa 450 de lei moldovenești, biletele fiind deja în vânzare.

Cursele spre Liverpool vor fi operate în zilele de marți, joi, sâmbătă din București și luni și vineri din Cluj-Napoca și Iași.

”În 2018, 24 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 Airbus A321 noi și ultra-eficiente, cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali”, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Sursa: Mediafax

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău