Virgiliu Postolachi, debut în prima echipa a PSG

  • 22 Iulie 2018 11:48
Virgiliu Postolachi, debut în prima echipa a PSG

Fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi a jucat primul său meci la echipa mare a clubului Paris Saint-Germain, sâmbătă, 21 iulie 2018, în partida contra celor de la Bayern Munchen la International Champions Cup.

La debutul său în prima echipă a PSG, atacantul în vârstă de 18 ani născut la Edineț, dar care are și cetățenia franceză, a fost introdus în teren în min.72 în locul lui Christopher Nkunku în partida cu Bayern Munchen disputată la Klagenfurt, în Austria. Campioana Franței, lipsită de cei mai buni jucători ai săi, a cedat în fața nemților, scor 1-3.

În sezonul trecut, Virgiliu Postolachi a jucat 9 partide în echipa doua a PSG.

PSG va mai juca două partide în cadrul acestui turneu amical care se desfășoară simultan în mai multe țări și la care participă cele mai bune 18 echipe din Anglia, Spania, Germania, Italia, Franța și Portugalia.  Pe 28 iulie PSG va juca cu Arsenal Londra, iar pe 30 iulie – cu Atletico Madrid. Ambele partide se vor disputa în Singapore.

International Champions Cup este un turneu amical desfășurat înaintea startului campionatelor interne ale țărilor europene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău