VIDEO | Tornade, în județul Galați din România

  • 23 Iunie 2018 11:55
VIDEO | Tornade, în județul Galați din România

Două tornade au avut loc vineri seară în apropierea comunei Cuca, din județul Galați, fiind filmate de o persoană care a postat imaginile pe Facebook, informează News.ro.

În județul Galați, în urma unei ploi torențiale traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe DN25, iar în comuna Slobozia Conachi sunt gospodării și străzi inundate.  

Un internaut a postat pe Facebook imagini video de pe un câmp din apropierea comunei Cuca, unde s-au produs două tornade. "În apropriere de comuna Cuca. Galați. Așa ceva nu am văzut decât în filme...", a scris bărbatul pe Facebook. 

Vineri seară, județul Galați s-a aflat sub cod portocaliu de ploi torențiale și furtuni. La această oră, traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe DN 25, în zona localității gălățene Vameș, după ce șoseaua a fost inundată. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, a declarat că traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe o porțiune de circa 50 de metri pe DN 25, în zona localității gălățene Vameș, unde apa măsoară pe carosabil circa 25 de centimetri, în urma unei ploi torențiale. Chiriță a precizat că stația de desecare din zonă va fi pornită pentru evacuarea apei.  

Primarul comunei Slobozia Conachi, Emil Dragomir, a postat pe Facebook imagini video din localitate în care se văd gospodarii și străzi inundate. 

Sursa: HotNews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău