Utilizarea buteliilor de gaz în chioșcuri, automagazine, rulote și alte unități comerciale de tip ambulant a fost interzisă

  • 11 Octombrie 2018 16:23
Utilizarea buteliilor de gaz în chioșcuri, automagazine, rulote și alte unități comerciale de tip ambulant a fost interzisă

Utilizarea buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităților de comerț ambulant și staționare provizorii de pe teritoriul municipiului Chișinău a fost interzisă. O dispoziție care prevede acest lucru a fost semnată astăzi de către Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, informează MOLDPRES.

Astfel, buteliile de gaz nu vor mai putea fi utilizate în chioșcuri, tonete, automagazine specializate, remorci, rulote de tip comercial, tarabe, tejghele și aparate automate pentru vânzări. Decizia a fost luată ca urmare a folosirii ilegale de către unii agenți economici a buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităților de comerț, a specificat Primăria capitalei. 

Potrivit dispoziției primarului general interimar, preturile de sector vor evacua unitățile de comerț ambulant și staționare provizorii care folosesc buteliile de gaz lichefiat. 

Acțiunile au loc după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un bloc de locuit din capitală s-a produs o explozie care a luat viața a patru persoane. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău