Logo
Prima pagină

Politică

USAID va examina prioritar solicitările Republicii Moldova

17 Aprilie 12:45

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, în cadrul întrevederii președintelui Parlamentului Andrian Candu cu Brock D. Bierman, Șef al Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Andrian Candu a solicitat suport pentru teme de importanță vitală cum este securitatea energetică a Republicii Moldova, dar și alte domenii de dezvoltare.


USAID va examina prioritar solicitările Republicii Moldova

USAID va examina prioritar solicitările Republicii Moldova


Brock D. Bierman s-a angajat, la rândul său, în regim prioritar, să examineze solicitările și să fie identificate soluții pentru dosarele prezentate.  

Părțile au discutat, de asemenea, despre dezvoltarea micului business și reformele promovate de autorități în acest sens, cooperarea cu societatea civilă, dezvoltarea mass media locală și posibile facilități pentru aceasta.

Șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Brock D. Bierman, este descendent din Republica Moldova și a avut dintotdeauna o contribuție aparte în sprijinul reformelor democratice și a proiectelor de dezvoltare a țării noastre.

Sursa: moldpres

Cuvinte cheie

Articole cu teme similare: