USAID va examina prioritar solicitările Republicii Moldova

  • 17 Aprilie 2018 12:45
USAID va examina prioritar solicitările Republicii Moldova

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, în cadrul întrevederii președintelui Parlamentului Andrian Candu cu Brock D. Bierman, Șef al Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Andrian Candu a solicitat suport pentru teme de importanță vitală cum este securitatea energetică a Republicii Moldova, dar și alte domenii de dezvoltare.

Brock D. Bierman s-a angajat, la rândul său, în regim prioritar, să examineze solicitările și să fie identificate soluții pentru dosarele prezentate.  

Părțile au discutat, de asemenea, despre dezvoltarea micului business și reformele promovate de autorități în acest sens, cooperarea cu societatea civilă, dezvoltarea mass media locală și posibile facilități pentru aceasta.

Șeful Biroului pentru Europa și Eurasia din cadrul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Brock D. Bierman, este descendent din Republica Moldova și a avut dintotdeauna o contribuție aparte în sprijinul reformelor democratice și a proiectelor de dezvoltare a țării noastre.

Sursa: moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău