UPDATE | Un nou bilanț al victimelor incendiului de pe cele două nave de lângă strâmtoarea Kerci, în largul Peninsulei Crimeea

  • 22 Ianuarie 2019 13:13
UPDATE | Un nou bilanț al victimelor incendiului de pe cele două nave de lângă strâmtoarea Kerci, în largul Peninsulei Crimeea

UPDATE Incendiul care a izbucnit luni seara pe două nave ce transportau gaz în apropiere de strâmtoarea Kerci, în largul Peninsulei Crimeea anexată în 2014 de Moscova, s-a soldat cu până la 20 de morți, au anunțat marți autoritățile ruse, informează AFP.

Echipele de căutare au salvat 12 marinari și au fost găsite zece trupuri neînsuflețite, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al Agenției federale ruse pentru transport maritim și fluvial, Aleksei Kravcenko.

Alți zece marinari sunt în continuare dați dispăruți și presupus morți, a precizat el. "Nu sunt speranțe pentru a-i găsi în viață. Nu mai este o operațiune de salvare", a declarat el, precizând că marinarii dispăruți s-au scufundat "sub ochii salvatorilor", neavând veste de salvare.

Incendiul s-a declanșat luni, în timp ce una dintre nave transfera carburant în a doua, determinând echipajele să sară peste bord. Cele două nave, Kandy și Maestro, aveau echipaje formate din indieni și turci. Kandy avea 17 membri ai echipajului, Maestro - 15, potrivit autorităților ruse.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău