Un al doilea incendiu a izbucnit în Ploiești, România

  • 12 Noiembrie 2018 14:52
Un al doilea incendiu a izbucnit în Ploiești, România

Un al doilea incendiu a izbucnit astăzi la Ploiești, România la un depozit de materiale textile. Deocamdată nu a fost stins nici focul care a cuprins ieri un depozit de mase plastice din oraș. 

În această dimineață un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de textile. Au ars 800 de metri și există încă riscul extinderii focului la o altă hală industrială de 2.000 de metri pătrați.

Sunt 47 de pompieri care acționează acolo. Nu s-a reușit încă stingerea nici a incendiului izbucnit ieri după-amiază, la ora 16:00, la un depozit de mase plastice.

Acolo focul a început  într-o hală de 300 de metri, s-a extins apoi la toată societatea comercială, aproape 8.000 de metri pătrați.

În total se pare că au ars 5.000 de tone de mase plastice. Flăcările s-au văzut ieri după-amiază de la o distanță de 15 kilometri distanță de Ploiești, iar mirosul de plastic ars se resimte și acum în oraș, s-a resimțit și toată noaptea din cauza plafonului de nori care este foarte coborât și al ceții care a fost de dimineață.

Experții de la Garda de Mediu au venit, au făcut măsurători să vedem în ce măsură acest aer care se reimte afectează în vreun fel mediul sau viața din oraș. Până la această oră niciunul din incendii nu a fost lichidat.

Au fost, însă, limitate și pe cât posibil îndepărtat riscul extinderii la locuințele sau spațiile comerciale din vecinătate.

Sursa: RRA

Nu sunt victime, nu știm încă valoarea pagubelor și nici cauzele care le-au generat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău