Trafic restricționat pe o stradă din centrul Chișinăului, în legătură cu prelungirea reparațiilor pe străzile din Capitală

  • 09 Decembrie 2018 07:56
Trafic restricționat pe o stradă din centrul Chișinăului, în legătură cu prelungirea reparațiilor pe străzile din Capitală

Traficul rutier pe strada 31 August 1989 din Chișinău, pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Armenească, este sistat, începând de duminică, 9 decembrie, până pe 23 decembrie. Sistările de circulație au loc pentru că se prelungesc lucrările  de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a Capitalei.

În această perioadă, circulația transportului public va fi redirecționată, potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău.

Ruta de microbuz nr. 101- de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103- de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114- de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116- de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Amintim că pe strada Armenească începând de sâmbătă, 8 decembrie și până pe 15 ianuarie este restricționat traficul rutier și pe tronsonul străzilor Alexandr Pușkin - Mit. G. Bănulescu-Bodoni, pentru desfășurarea târgului de Crăciun.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău