Top 5 aplicații pentru smartphone care vă ajută să vă organizați bugetul

  • 13 Iunie 2018 16:40
Top 5 aplicații pentru smartphone care vă ajută să vă organizați bugetul

Pentru a fi siguri că nu rămâneți datori de la o lună la alta și că veniturile dumneavoastră sunt organizate corespunzător cel mai bine este să folosiți o metodă prin care vă controlați bugetul lunar, scrie Financiarul.

Majoritatea oamenilor preferă să își noteze veniturile și cheltuielile lunare și să păstreze chitanțele pentru a vedea pe ce cheltuiesc banii, notează sursa citată. Pentru cei mai moderni care utilizează deja un smartphone sau o tabletă există aplicații gratuite sau plătite care se pot ocupa de managementul bugetului dumneavoastră mult mai rapid și mai ușor.

Cele mai populare sunt:

  1. Mint – una dintre cele mai vechi și apreciate aplicații pentru controlul cheltuielilor. În plus, vă poate alerta atunci când depășiți bugetul lunar și are o interfață ușor de folosit.

  2. My Wallets – o aplicație ușor de folosit pentru începători și foarte bogată în funcții pentru cei mai experimentați. În plus, poate fi folosită de toată familia datorită funcției de sincronizare.

  3. CashControl – cu un scor de 4,7 in magazinul iTunes este una dintre cele mai populare aplicații pentru buget și economii de pe piață.

  4. MoneyMaganer – o aplicație care ocupă puțin spațiu în memoria telefonului dar vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie fiind în același timp gratuită.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău