Tenis | Simona Halep recunoaște că durerile la coloană persistă chiar și când nu este pe teren, dar exclude o operație

  • 20 Octombrie 2018 13:53

Simona Halep a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018, la gala de la Singapore, dar a fost nevoită să se retragă de la Turneul Campioanelor din cauza problemelor de sănătate.

Ea a suferit o hernie de disc și sâmbătă a anunțat la o conferință de presă susținută pe tărâm asiatic că nu va intra pe masa de operație:

"Este exclus să mă operez, deși am dureri și-n timpul liber, nu doar pe teren, dar nu se pune problema să ajung la operație. Darren Cahill mi-a spus să nu mă speri, că e normal pentru tenismeni așa ceva. El a fost mult mai hotărât ca să mă retrag de la acest turneu. Oricum, cu tratament, cu exerciții, cu serioziate, el crede că o să mă fac bine sută la sută la începutul anului viitor", a spus Simona azi la Singapore.

"Fanii mi-au urat să fiu sănătoasă și oarecum să pun tenisul pe locul doi și eu să fiu pe primul loc. Tenisul e un sport și viața contează mai mult ca orice altceva", a mai spus Halep, citată de MEDIAFAX.

"Probabil că în decembrie voi lua iar racheta în mână, o să încep antrenamentele și o să văd cum mă simt după perioada de refacere...E un moment trist că nu pot să joc la turneul acesta, dar per total e cel mai bun an al meu și nu o să las perioada asta să strice cumva starea de bine din cursul anului!

A fost greu să mă antrenez pentru că am avut dureri la spate. Nu am avut timp să stau, să mă odihnesc și de aceea probabil nu mi-am revenit. E o problemă dificilă la spate, la coloană și trebuie foarte multă atenție. Acum că nu o să mai joc o să am timp să mă recuperez, să fac ceea ce trebuie. Am nevoie de o pauză de 3-4 săptămâni", a completat numărul unu mondial.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău