Tenis | Românca Simona Halep este nominalizată de WTA pentru lovitura anului

  • 09 Decembrie 2018 17:12

Simona Halep, liderul mondial, este nominalizată cu două lovituri de excepție în ancheta Asociației mondiale a jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) pentru lovitura anului.

Românca a fost nominalizată pentru o lovitură din meciul cu Agnieszka Radwanska, din turul al treilea al Miami Open, partidă pe care a pierdut-o, dar și cu o lovitură dintr-un meci câștigat în mai în fața rusoaicei Maria Șarapova, din semifinalele turneului de la Roma, relatează MEDIAFAX.

WTA, asociația mondială a jucătoarelor profesioniste de tenis, a împărțit reușitele anului în două grupe, A (ianuarie - mai) și B (iunie-octombrie). În grupa Simonei Halep, mai sunt nominalizate Maria Sharapova și Agnieszka Radwanska în timp ce în grupa B sunt nominalizate lovituri reușite de Caroline Wozniacki, Magda Linette, Maria Sharapova, Hsieh Su-Wei și Ons Jabeur.

Simona Halep a câștigat în 2018, pentru al doilea an consecutiv, "Premiul de favorită a fanilor" în circuitul WTA, în urma unui vot realizat pe site-ul Asociației Jucătoarelor Profesioniste de Tenis. Site-ul WTA a notat că "Simona a reușit cea mai mare surpriză a lui 2017, detronând-o pe Agnieszka Radwanska după șase ani din topul preferințelor fanilor".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău