Simona Halep și-a anunțat retragerea din turneul de la Moscova

  • 16 Octombrie 2018 14:22
Simona Halep și-a anunțat retragerea din turneul de la Moscova

Simona Halep și-a anunțat retragerea din turneul de la Moscova, din cauza problemelor de sănătate, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

„Am încercat tot ce am putut pentru a fi în formă, am vrut cu adevărat să joc aici la Moscova, dar, din păcate, problemele la coloană îmi provoacă încă durere și nu vreau să îmi asum niciun risc inutil. 

Deși este dezamăgitor, știu că este important să îmi pun pe primul loc sănătatea. Mi-am petrecut câteva zile minunate aici la Moscova și le doresc tuturor succes la acest turneu”, a scris Simona Halep. 

În locul constănțencei organizatorii Kremlin Cup au introdus-o pe tablou sportiva din Grecia Valentini Grammatikopoulou (170 WTA).

Simona nu s-a antrenat marți dimineața și și-a anunțat retragrea de la Kremlin Cup, turneu ce are loc în perioada 15- 20 octombrie, la Moscova. În turul secund, Halep ar fi trebuit să o întâlnească pe una dintre favoritele publicului, Anastasia Pavlyuchenkova, iar acum rusoiaca va avea o misiune mult mai ușoară împotriva numărului 170 mondial.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău