România, în primele locuri în topul destinațiilor recomandate de o publicație cunoscută. Ce obiective sunt recomandate

  • 10 August 2018 09:50
România, în primele locuri în topul destinațiilor recomandate de o publicație cunoscută. Ce obiective sunt recomandate

Jorge Oliviera, un jurnalist al publicației Lonley Planet, recomandă amatorilor de călătorii România ca fiind una dintre cele mai frumoase țări de vizitat, scrie Mediafax.

Printre recomandările lui se află Sinaia, unde a vizitat Castelele Peleș și Pelișor; Castelul Bran, recunoscut ca locul lui Dracula; Brașov cu Biserica Neagră și restaurantul La Ceaun unde se pot mânca meniuri tradiționale românești; Sighișoara; Cluj-Napoca; Salina Turda, unul dintre cele mai spectaculoase locuri naturale pe care le-a văzut și Sibiu.

Pe drumul dintre Sibiu și București, jurnalistul de la Lonely Planet a făcut o oprire la Curtea de Argeș unde a văzut locul în care se află rămășițele lui Carol al II-lea.

Jorge Oliviera recomandă Bucureștiul pentru Casa Poporului, a doua cea mai mare clădire din lume, casa lui Ceaușescu, Muzeul Național de Artă, Ateneul Român. Ca locuri unde ați putea mânca atât feluri tradiționale românești, cât și alte specialități, Oliviera recomandă Caru' cu bere, unde a mâncat papanași, Social 1, M60 și Hanul cu Tei. „Cu siguranță este un loc în care m-aș întoarce”, a scris jurnalistul pentru publicație.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău