Recomandări pentru călătorii care vor trece duminică prin punctul de trecere a frontierei de la Ruse

  • 17 August 2018 16:25
Recomandări pentru călătorii care vor trece duminică prin punctul de trecere a frontierei de la Ruse

Ministerul Afacerilor Externe din România informează cetățenii români care se întorc în România dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia că există premisele ca la data de 19 august, la ieșirea din Bulgaria, prin punctul de frontieră Ruse la plata taxei de pod să se creeze coloane mari de autoturisme și autocare.

Autoritățile le recomandă să se aibă pregătită suma exactă pentru plata taxei de pod, astfel încât trecerea prin vamă să fie făcută cât mai rapid. 

Autoritățile vamale bulgare recomandă turiștilor români care aleg să revină în țară prin punctul de frontieră Ruse să pregătească în prealabil suma exactă pentru taxa de pod, și anume doi euro, în vederea reducerii timpilor de așteptare la procesarea și eliberarea documentelor justificative, tip chitanțe, facturi, bonuri fiscale.

Totodată, Agenția „Vămi” din Bulgaria, responsabilă cu colectarea taxelor de pod la punctul de trecere a frontierei Ruse, va întreprinde măsurile necesare pentru fluidizarea pe cât posibil a circulației cu autoturisme și autocare.

Acest lucru ar putea duce la oprirea temporară a traficului greu și operarea în condiții de urgență a traficului ușor.

Sursa: RRA

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău