Reacțiile lui Igor Dodon și Andrei Năstase la amânarea datei alegerilor parlamentare

  • 27 Iulie 2018 16:59
Reacțiile lui Igor Dodon și Andrei Năstase la amânarea datei alegerilor parlamentare

Președintele Igor Dodon și liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase consideră că majoritatea parlamentară a amânat intenționat data alegerilor parlamentare, pentru a se menține mai mult la putere.

„Lovită de opoziția parlamentară și extraparlamentară, criticată dur de partenerii externi, fără susținere în societate, guvernarea și-a găsit ultimul refugiu în amânarea datei alegerilor parlamentare. Dar aceasta e doar o amânare a pierderii lor zdrobitoare, fiindcă, oricât prelungesc ei sfârșitul, le ajunge funia la par”, a scris Igor Dodon pe contul său de Facebook.

Și unul din liderii opoziției, Andrei Năstase, consideră că majoritatea parlamentară a amânat alegerile din frica de înfrângere, dar și pentru a-și rezolva anumite interese. „Era posibil să fie pe data de 2 decembrie, dar frica lor și necesitatea de a-și mai rezolva niște probleme cu legi strâmbe, au dus la stabilirea acestei date”, potrivit lui Andrei Năstase.

Amintim că Parlamentul a stabilit astăzi organizarea alegerilor parlamentare la 24 februarie 2019, la aproape trei luni după expirarea mandatului actualului Parlament.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău