RadioVinoteca | Andrei Cibotaru: Ziua Vinului adună oameni de afaceri importanți, dar și turiști simpli care se bucură de sărbătoare

  • 08 Octombrie 2018 10:36
0%
00:00:00
00:00:00

Cei mai mulți turiști străini care vin la Ziua Vinului provin, în primul rând, din statele învecinate – România și Ucraina, - dar și din țări ca Germania, Franța sau Italia, a menționat autorul site-ului www.finewine.md, Andrei Cibotaru, în cadrul emisiunii RadioVinoteca la Radio Chișinău.

El a subliniat că și categoriile de turiști sunt diferite – de la oameni de afaceri la cetățeni de rând.

Vin parteneri de afaceri ale vinăriilor, care pot vedea oferta tuturor vinăriilor din R. Moldova. Vin diferiți importatori, distribuitori, somelieri din România, Ucraina, un val apropiat, legat și cu afaceri aici. Vin turiști din domeniul businessului, cunosc o persoană din sistemul bancar care și-a făcut o tradiție să-și invite de Ziua Vinului reprezentanții acționarilor, reprezentanții celor mai mari investitori, vin oameni de afaceri importanți și, evident, vin turiști simpli care se bucură de sărbătoarea de aici.

Puteți asculta integral emisiunea RadioVinoteca și pe site-ul www.radiochisinau.md, precum și pe pagina noastră de Facebook.

Emisiunea este realizată de Corneliu Rusnac, redactor șef la Radio Chișinău, și Andrei Cibotaru, autorul site-ului www.finewine.md, cu sprijinul Oficiului Național al Viei și Vinului.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău