Logo
Prima pagină

Societate

Primele imagini din flimul „Moromeții 2”, prezentate, în exclusivitate, la TIFF

02 Mai 16:24

Prezentarea în exclusivitate a primelor secvenţe din ''Moromeţii 2'', cel mai aşteptat film românesc al anului, însoţită de un concert special, lansarea primului documentar al unei trupe româneşti şi revenirea după 5 ani în festival a celei mai spectaculoase trupe etno din Ucraina animă serile celei de-a 17-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, anunță Agerpres.


Primele imagini din flimul „Moromeții 2”, prezentate, în exclusivitate, la TIFF News.ro

Primele imagini din flimul „Moromeții 2”, prezentate, în exclusivitate, la TIFF


"Chef ca-n Teleorman" este seara specială care aduce la TIFF.17 primele imagini din cel mai aşteptat film românesc al anului, "Moromeţii 2". Exclusivitatea imaginilor este completată de prezenţa lui Horaţiu Mălăele, cel care, după 30 de ani, reia pe marele ecran rolul lui Ilie Moromete sub bagheta aceluiaşi regizor, Stere Gulea.

Potrivit organizatorilor TIFF, proiecţia este doar momentul de încălzire a ceea ce se anunţă a fi cea mai vibrantă petrecere din festival. Restul serii aparţine tarafului Marian Sandu din Videle şi sătenilor de frunte din satul Talpa, locul în care s-a filmat atât filmul original, cât şi continuarea acestuia. În rol de gazde al acestei seri speciale, aceştia nu vin la Cluj cu mâna goală, iar chiar şi asta e suficient să convingă pe oricine că vineri, 1 iunie, locul în care trebuie să fii după ora 21,30 este Form Space, potrivit Agepres


Cuvinte cheie

Articole cu teme similare: