Primele imagini din flimul „Moromeții 2”, prezentate, în exclusivitate, la TIFF

  • 02 Mai 2018 16:24
Primele imagini din flimul „Moromeții 2”, prezentate, în exclusivitate, la TIFF News.ro

Prezentarea în exclusivitate a primelor secvențe din ''Moromeții 2'', cel mai așteptat film românesc al anului, însoțită de un concert special, lansarea primului documentar al unei trupe românești și revenirea după 5 ani în festival a celei mai spectaculoase trupe etno din Ucraina animă serile celei de-a 17-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, anunță Agerpres.

"Chef ca-n Teleorman" este seara specială care aduce la TIFF.17 primele imagini din cel mai așteptat film românesc al anului, "Moromeții 2". Exclusivitatea imaginilor este completată de prezența lui Horațiu Mălăele, cel care, după 30 de ani, reia pe marele ecran rolul lui Ilie Moromete sub bagheta aceluiași regizor, Stere Gulea.

Potrivit organizatorilor TIFF, proiecția este doar momentul de încălzire a ceea ce se anunță a fi cea mai vibrantă petrecere din festival. Restul serii aparține tarafului Marian Sandu din Videle și sătenilor de frunte din satul Talpa, locul în care s-a filmat atât filmul original, cât și continuarea acestuia. În rol de gazde al acestei seri speciale, aceștia nu vin la Cluj cu mâna goală, iar chiar și asta e suficient să convingă pe oricine că vineri, 1 iunie, locul în care trebuie să fii după ora 21,30 este Form Space, potrivit Agepres


Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
10,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:6,17 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău