Peste câteva ore vor fi anunțate nominalizările la premiile Oscar. Favoriții criticilor

  • 22 Ianuarie 2019 09:54
Peste câteva ore vor fi anunțate nominalizările la premiile Oscar. Favoriții criticilor

Peste câteva ore vom afla care sunt nominalizările din acest an la premiile Oscar, anunță Digi24.ro.

Potrivit sursei citate, pe listele scurte pentru Oscaruri va fi și "Bohemian Rhapsody", pelicula inspirată de biografia lui Freddie Mercury, care a luat globurile pentru cel mai bun film și cel mai bun actor, Rami Malek.

Favoritul criticilor este însă, filmul alb-negru "Roma" al mexicanului Alfonso Cuaron, care a luat Globurile de Aur pentru cel mai bun film într-o limbă străină și cea mai bună regie. Dar, mai mult decât atât, a fost marele câștigător al Critics' Choice Awards, considerat cel mai bun barometru pentru Oscaruri.

Criticii mai pariază și pe musicalul romantic regizat de Bradley Cooper și în care acesta joacă alături de Lady Gaga, "A Star Is Born" - "S-a născut o stea". Un alt film bine cotat este comedia "Green Book", care tocmai a luat, sâmbătă, Premiul sindicatului producătorilor americani - un alt indicator care-l plasează printre favoriți.

Șanse să obțină o statuetă mai are și filmul "Vice", în care lui Christian Bale îi reușește un rol excelent, și o comedia de epocă "The Favorite", marea favorită a premiilor BAFTA.

Gala premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău