PDM cere suportul UE pentru a verifica dacă Maia Sandu și Andrei Năstase au legături cu frauda bancară

  • 14 Noiembrie 2018 13:30
PDM cere suportul UE pentru a verifica dacă Maia Sandu și Andrei Năstase au legături cu frauda bancară Sursa FOTO: MoldNews.md

PDM a depus, astăzi, la sediul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova o petiție prin care se solicită sprijinul instituțiilor europene în verificarea eventualelor legături ale fostei guvernări PLDM, dar și ale politicienilor Maia Sandu și Andrei Năstase cu frauda bancară din anii 2013-2014.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, petiția a fost depusă de deputatul Eugen Nichiforciuc și este semnată de peste 100 de mii de persoane.  Reprezentanții PDM mai menționează că solicită, de asemenea, verificări la nivel european „privind relațiile Fundației „Open Dialog” cu liderii PAS și PPPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase”.

Menționăm că blocul format ACUM, din care fac parte PAS și PPPDA au anunțat anterior că intenționează să prezinte o petiție către instituțiile europene, prin care va cere investigarea și urmărirea penală a cetățenilor Republicii Moldova care se fac vinovați de spălări de bani și au fost implicați în furtul miliardului. Ultimele date prezentate de ACUM arătau că petiția a fost semnată de 30.000 de persoane, numărul necesar fiin de 50.000. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău