Pavel Filip regretă plecarea lui Alexandru Tănase de la minister | PD va veni marți cu o reacție oficială

  • 12 Martie 2018 13:17
Pavel Filip regretă plecarea lui Alexandru Tănase de la minister | PD va veni marți cu o reacție oficială

Premierul Pavel Filip a declarat astăzi, 12 martie, în debutul ședinței Guvernului că regretă intenția Ministrului Justiției Alexandru Tănase de a demisiona din funcție. Potrivit lui Pavel Filip, acesta a fost modul de a răspunde atacurilor de denigrare a sa și de a proteja Guvernul de eventuale consecințe. Premierul a afirmat că mâine Patridul Democrat va veni cu o recție oficială privind demisia lui Alexandru Tănase.

Pavel Filip: „Trebuie să recunosc că personal regret foarte mult acest lucru pentru că e un profesionist și în perioada scurtă de activitate am constat că poate face foarte mult. Este o decizie pe care o respect, a fost un mod de a răspunde la atacurile de denigrare împotriva sa și de a proteja Guvernul de Consecințele acestor atacuri. S-a elaborat și o mică reformă a justiției, care va fi pusă în aplicare. A avut și suportul politic, al partidului Democrat, mai multe informații vor fi și mâine”.

Amintim că Ministrul Justiției, Alexandru Tănase și-a anunțat ieri demisia, printr-un mesaj publicat pe Facebook, după ce în presă a apărut o presupusă interceptare telefonică dintre el și Veaceslav Platon.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău