O nouă sucursală Mobiasbancă a fost inaugurată pe strada Uzinelor

  • 06 Decembrie 2018 19:09
O nouă sucursală Mobiasbancă a fost inaugurată pe strada Uzinelor

O nouă sucursală Mobiasbancă-Groupe Société Générale” a fost inaugurată joi, 6 decembrie, pe strada Uzinelor, 24 din capitală. Aceasta reprezintă o comasare a sucursalei „Calea Basarabiei” și a agenției „Efes” și va presta servicii atât pentru persoane fizice, cât pentru persoane juridice. În cadrul evenimentului de inaugurare a sucursalei nr. 34 au participat conducerea băncii și clienți, transmite IPN.

Antoine Gabizon, președinte al Comitetului de Direcție-CEO al BC „Mobiasbancă-Groupe Société Générale” SA, a declarat că nu este vorba despre o schimbare din punct de vedere al activității sau al operaționalității, ci este vorba despre modificarea adresei, iar nivelul de deservire rămâne înalt. Un avantaj al noii sucursale este amplasarea, dar și numărul mai mare al angajaților, fapt ce va permite accesibilitate și evitarea cozilor. Antoine Gabizon și-a exprimat speranța că reamplasarea nu va genera deranj, întrucât schimbarea era necesară în legătură și cu creșterea numărului de clienți deserviți. „Sunt convins că echipa acestei sucursale este la fel de dedicată ca să vă deservească la un nivel înalt”, a menționat  Antoine Gabizon.

Filip Kotora, director comercial Mobiasbancă, a spus că banca deține peste 50 de sucursale, dintre care 30 se află în perimetrul capitalei. Decizia de a comasa cele două entități reiese din dorința de a deservi clienții în condiții mai bune și moderne. La crearea noii sucursale s-a ținut cont de asigurarea accesibilității pentru toți clienții, astfel încât să fie disponibilă pentru cei care se deplasează cu transportul public, iar pentru cei care vin cu transport privat este asigurată o parcare spațioasă. „Politica Mobiasbancă este orientată spre crearea unui anturaj plăcut pentru clienți. În sucursalele moderne, personalul calificat depune eforturi continue pentru a examina întrebările și solicitările clienților, în timp util”, a notat Filip Kotora.

Directoarea sucursalei nr. 34, Nina Doagă, a menționat importanța prestării unor servicii și produse bancare calitative și pe măsură. Echipa de profesioniști a sucursalei este gata să răspundă la toate întrebările și solicitările clienților, care sunt în număr de aproape două mii – persoane fizice și persoane juridice. Anterior, în cele două entități care au fost comasate, erau deservite separat persoanele fizice și cele juridice și acest fapt crea într-o oarecare măsură un disconfort pentru clienți. „Deci, dacă se adresa o persoană juridică la entitatea care deservește doar persoane fizice, îi era incomod că nu este consilierul pentru persoane juridice și invers. Respectiv, noi am hotărât să fie ceva unit, împreună, și la un nivel înalt”, a mai spus Nina Doagă.

Subsidiara Grupului Société Générale, BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” SA, este a patra cea mai mare bancă comercială din Moldova, care deservește peste 130 de mii de clienți activi în sectoarele IMM și retail. Potrivit situației din 31 decembrie 2017, pe parcursul anului trecut sistemul bancar al Republicii Moldova a generat un profit cumulat de 1,48 miliarde lei. Mobiasbancă Groupe Société Générale se clasează pe locul 4, profitul raportat pentru anul precedent a constituit 270,5 milioane de lei.

sursa: IPN

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău