Numărul unu mondial, românca Simona Halep va participa la Cupa Kremlinului la Tenis, de la Moscova

  • 25 Septembrie 2018 14:25
Numărul unu mondial, românca Simona Halep va participa la Cupa Kremlinului la Tenis, de la Moscova

Jucătoarea de tenis românca Simona Halep, cea care și-a asigurat primul loc WTA, va participa la Cupa Kremlinului, în cadrul turneului Asociației Feminine de Tenis (WTA), care va avea loc la Moscova.

Numărul unu la nivel mondial la tenis, românca Simona Halep, va participa la Cupa Kremlinului la Tenis, în cadrul turneului Asociației Feminine de Tenis (WTA), care va avea loc la Moscova, anunță Biroul de presă al Cupei Kremlinului. 

„Am câștigat la Moscova, primul meu titlu în anul 2013 și pot spune că turneul ocupă un loc special în inima mea. Aștept cu nerăbdare aceste competiții în prezența unor suporteri extraordinari", a declarat Halep, potrivit Biroului de presă al Cupei Krelmlinului.

Potrivit directorului turneului feminin la tenis Aleksei Selivanenko, jucătoarea de tenis din România și-a programat agenda astfel ca să poată participa la Cupa Kremlinului în defavoarea pregătirilor pentru turneul final al WTA. Cupa Kremlinului la Tenis va avea loc la Complexul Sportiv Olimpiiskii din Moscova, în perioada 13 - 21 octombrie 2018.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău