Motivul pentru care un sportiv a ratat Wimbledonul. „Spune-mi că nu e adevărat"

  • 12 Iulie 2018 19:12
Motivul pentru care un sportiv a ratat Wimbledonul. „Spune-mi că nu e adevărat

Tim Smyczek este protagonistul unei povești cu final nefericit. Acesta putea lupta pentru tabloul principal de la Wimbledon, însă a uitat să își verifice e-mailul. În consecință, nu a completat formularul de înscriere pentru turneul de la All England Club, potrivit digisport.ro.

Potrivit sursei citate, Wimbledon 2018 a fost o competiție a surprizelor. În aceste condiții, Smyczek, locul 121 ATP, putea să facă o figură frumoasă, însă nici nu a ajuns să vadă iarba londoneză. Explicația? New York Times acordă în ediția de azi spații largi subiectului. Concret, americanul de 30 de ani a primit pe mail un formular în care trebuia să confirme participarea la startul calificărilor. El avea deja bagajele făcute pentru Wimbledon, dar nu și-a verificat e-mailul. În consecință, odată deadlineul privind confirmarea participării trecut, nu a mai putut să se facă nimic.

"Spune-mi că nu e adevărat", a fost reacția sportivului când antrenorul său, Dustin Taylor, l-a informat că nu va mai merge la Londra.

Totuși, Smyczek nu se consideră o victimă și e conștient că vina îi aparține doar lui. "Sunt sigur că este pentru prima dată când mi se întâmplă așa ceva. Este o lecție dură, din care am de învățat", a mai spus Smyczek potrivit sursei citate.

În loc să ajungă la al treilea turneu de Grand Slam al anului, americanul a mers la challengerul de la Winnetka, unde a primit 780 de dolari pentru prezența pe tabloul principal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău