Microsoft actualizează o aplicație din Windows, neschimbată timp de 20 de ani

  • 15 Iulie 2018 16:27
Microsoft actualizează o aplicație din Windows, neschimbată timp de 20 de ani

Privind șirul interminabil de patch-uri care remediază probleme de securitate și stabilitate în ultima versiune de Windows 10 am crede că Microsoft are lucruri mai importante de făcut decât să aducă îmbunătățiri celei mai banale aplicații pentru editare text disponibilă pentru platforma desktop PC.

Notepad este una dintre puținele aplicații Windows păstrate și lăsate practic neschimbate încă de pe vremea lui Windows 98, rămasă la fel de folositoare ca la început. Însă, dacă nu e nevoie de schimbare, atunci de ce insistă Microsoft cu lansarea unei noi versiuni?

Potrivit Microsoft, utilizatorii au solicitat adiții importante, ajutând în situații specifice cum ar fi vizualizarea jurnalelor de sistem și manipulare text. Astfel, în curând vom putea folosi Windows Notepad pentru a căuta și înlocui automat cuvinte și expresii din documentele pe care le edităm.

Și funcția zoom va primi îmbunătățiri, utilizatorii putând folosi rotița de scroll în combinați cu tasta CTRL pentru a mări sau micșora textul afișat, notează MEDIAFAX.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău