Meghan Markle se declară „eliberată” după ce a renunțat la rețelele de socializare

  • 21 Octombrie 2018 17:37
Meghan Markle se declară „eliberată” după ce a renunțat la rețelele de socializare

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a anunțat, în timpul unui turneu în Sydney că s-a simțit eliberată după ce a renunțat la blog și conturile de Instagram, Twitter și Facebook. Ducesa avea nu mai puțin de două milioane de urmăritor când și-a închis conturile.

Înainte de a fi ducesa de Sussex, Meghan Markle a fost un utilizator social media, cu aproape două milioane de persoane care o urmăreau. Asta până în ianuarie 2018, când a decis să își închidă contul, scrie Independent.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a avut deschise conturi de Facebook și Twitter, dar ambele au fost desființate definitiv la mai puțin de două luni după ce a fost anunțat oficical angajamentul cu prințul Harry.

Acum, Meghan Markle și-a descris experiența de a renunța la social media ca "eliberare", declarațiile fiind făcute în timpul unei întâlniri cu un grup de locuitori din Sydney.

Jessina Oakes, în vârstă de 26 de ani, a declarat despre fosta vedetă din "Suits" că a făcut referire la presiunea pe care o pune social media asupra generațiilor mai tinere și despre efectul negativ pe care aceasta îl are asupra stimei de sine.

"A spus că a fost eliberată după ce nu a mai avut social media", a relatat tânăra.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău