Maia Sandu, despre unioniști în blocul ACUM. „Prin crearea unei formațiuni noi, nu faci decât să divizezi electoratul de pe dreapta”

  • 06 Decembrie 2018 12:09
Maia Sandu, despre unioniști în blocul ACUM. „Prin crearea unei formațiuni noi, nu faci decât să divizezi electoratul de pe dreapta”

Președinta Partidului „Acțiune și Solidaritate” a declarat referitor la afirmațiile că, fără votul unioniștilor, este greu de crezut că cineva din blocul format ACUM va câștiga pe circumscripții, că formațiunea pe care o reprezintă este deschisă pentru reprezentanții acestui curent.

„Noi suntem deschiși și sunt deja oameni care au depus actele, oameni care sunt promotori deschiși ai unionismului. Prin crearea unei formațiuni noi, nu faci decât să divizezi electoratul de pe dreapta și nu suntem la prima experiență, pentru că pe dreapta întotdeauna ne-am confruntat cu problema divizării. Iată acum mai vedem o experiență, un proiect, care încearcă să divizeze acest electorat”, a declarat Maia Sandu pentru Europa Liberă

Reprezentanta PAS a mai spus că va candida și pe circumscripții, și pe lista blocului la alegerile parlamentare din anul viitor. „Dacă mă întrebați unde anume, nu pot să vă spun, pentru că este o decizie pe care o s-o anunțăm împreună cu toți membrii echipei”, a afirmat Maia Sandu. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău