Maia Sandu a comentat faptul că PAS a scăzut cu 5% în sondaje

  • 06 Decembrie 2018 08:42
Maia Sandu a comentat faptul că PAS a scăzut cu 5% în sondaje

Președinta Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu a comentat într-un interviu pentru Europa Liberă faptul că formațiunea sa a coborât în sondajul „Barometrul Opiniei Publice” (BOP) publicat recent cu 5% față de cel publicat acum șase luni.

Astfel, Maia Sandu consideră, potrivit sursei citate, că una din cauze ar fi campania de propagandă și de știri false fără precedent. „În ultimele săptămâni toată lumea a putut să vadă tot felul de acuzații nefondate, tot felul de minciuni, care se spun inclusiv de la tribuna Parlamentului de către reprezentanți ai puterii, de către reprezentanți ai regimului, după care acestea sunt preluate de televiziunile finanțate de Plahotniuc și de Dodon”, a menționat liderul PAS. 

Maia Sandu a adăugat că „pe fundalul acestei stări de teroare pe care a instaurat-o Partidul Democrat, oamenii uneori nu spun până la capăt lucrurile pe care le cred și pe care le simt”. „În același timp, noi suntem optimiști, suntem încrezători. Am văzut și în trecut situații similare, când sondajele arătau un lucru, dar după ce am făcut echipă comună, cel puțin cele două partide – PAS și Platforma DA –, în alegeri rezultatul a fost mult mai bun”, a afirmat reprezentanta PAS. 

Menționăm că BOP a arătat că Partidul Acțiune și Solidaritate ar acumula la următoarele alegeri 7,4% din voturi, iar Platforma DA, este cotată cu 5 la sută. Cele două formațiuni au anunțat că au format blocul electoral „ACUM”. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău