Luptătoarea moldoveană Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana Asiei

  • 18 Ianuarie 2019 08:38
Luptătoarea moldoveană Anastasia Nichita a învins-o pe vicecampioana Asiei

Luptătoarea moldoveană de stil liber Anastasia Nichita (57 kg) a învins-o ieri în meciul ei de debut din Pro Wrestling League (India) pe vicecampioana Asiei, Sarita, transmite MOLDPRES.

Partida a fost dominată clar din start și până la fluierul final de ea. Scor final, 9-0. Echipa Anastasiei Nichita, Haryana Hammers s-a confruntat cu clubul UP Dangal și a învins cu scorul 5-2. Campionatul Indiei pe echipe se va desfășura timp de trei săptămâni.

Luptătoarea moldoveană, pregătită de antrenorul Tudor Cârlan, au semnat un contract cu clubul Haryana Hammers din New Delhi. Condițiile acordului nu sunt dezvăluite, dar semnatarii lui au făcut mai multe declarații pentru mass-media. „Va fi o experiență bună pentru noi. Este o posibilitate și de a câștiga un ban în plus”, a declarat Anastasia Nichita. „Va avea și șansa de a concura cu multe luptătoare redutabile, va beneficia de cantonamente, de posibilitatea de a se antrena în condiții mai bune”, a spus Tudor Cârlan.

Anastasia Nichita este cea mai bună luptătoare moldoveană.  Anul trecut ea a devenit campioană mondială Under-20 și Under-23, campioană europeană de junioare, vicecampioană europeană Under-23. Potrivit antrenorului ei, Tudor Cârlan, sportiva ar putea să obțină și un bilet de acreditare la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia, 2020). "Totul este posibil dacă vom avea susținerea necesară", a spus tehnicianul.

Performera în vârstă de 19 ani este originară din Tătărești (Strășeni), studentă la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău