Ligii Națiunilor | Echipa națională de fotbal a fost eliminată din cursa de calificare

  • 16 Octombrie 2018 11:20
Ligii Națiunilor | Echipa națională de fotbal a fost eliminată din cursa de calificare

Echipa națională de fotbal a jucat ieri, la Minsk, la egalitate (0-0) cu selecționata Belarusului și a pierdut șansa de calificare în etapa următoare a Ligii Națiunilor, relatează MOLDPRES.

„Desigur, suntem dezamăgiți. De noi, în fond, nu depinde nimic în continuare. Biletul de acreditare în etapa următoare a turneului îl vor disputa selecționatele Belarusului și Luxemburgului. Acum putem doar să ne amintim despre primul meci cedat în Luxemburg. Am dominat atunci până la primul gol primit după care am fost blocați moral total, stare pe care nu am reușit să o depășim până la finalul meciului. Celelalte partide le-am jucat bine. Inclusiv meciul de astăzi”, a declarat la conferința de presă de la finele întâlnirii antrenorul echipei moldovene, Alexandru Spiridon. 

În prima repriză a partidei de la Minsk ambele competitoare nu au expediat nici un șut pe spațiile porților. La puțin timp după începerea celei de-a doua jumătăți, portarul Koșelev a parat un șut periculos expediat de Kovaliov. A urmat cea mai mare șansă a echipei moldovene de a marca, dar balonului trimis de Damașcan i s-a opus bara. În finalul partidei și gazdele și-au înscris la activ o „bară”.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență: Alexei Koșelev, Oleg Reabciuk, Cătălin Carp, Veaceslav Posmac,  Alexandru Epureanu, Artur Ionița, Alexandru Gațcan,  Alexandru Antoniuc (16 Constantin Sandu, 65), Radu Gînsari (10 Alexandru Dedov, 78), Ion Jardan,  Vitalie Damașcan (19 Alexandru Boiciuc, 72). 

Ea totalizează 5 puncte și ocupă locul trei în clasament. Pe prima treaptă se află formația Luxemburgului (9 puncte). Reprezentativa Belarusului se situează pe locul doi (8 puncte), iar lotul statului San Marino  se clasează pe ultimul loc (zero puncte). Până la încheierea turneului urmează să mai fie disputate două etape.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău