John Bolton va discuta cu oficialii Kremlinului „probleme importante de securitate națională” privind întânirea Trump-Putin

  • 15 August 2018 09:40
John Bolton va discuta cu oficialii Kremlinului „probleme importante de securitate națională” privind întânirea Trump-Putin

Consilierul pentru securitate națională al Casei Albe, John Bolton, se va întâlni săptămâna viitoare, la Geneva, cu reprezentanți ai guvernului rus, într-o continuare a summitului din iulie dintre președintele american, Donald Trump, și omologul său rus, Vladimir Putin, informează Agerpres.

Bolton va discuta cu oficialii Kremlinului „o serie de probleme importante de securitate națională”, a indicat  într-o conferință de presă purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

În plus față de oprirea de la Geneva, Sanders a precizat că Bolton se va întâlni săptămâna viitoare și cu oficiali din Israel și Ucraina.

Statele Unite au impus săptămâna trecută noi sancțiuni Rusiei ca răspuns la presupusul atac al Moscovei asupra fostului spion Serghei Skripal, în Regatul Unit, argumentând că Kremlinul a folosit arme chimice în acest sens.

Prima rundă de sancțiuni, care va intra în vigoare pe 22 august, va interzice printre altele exportul anumitor produse tehnologice în Rusia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău