În Chișinău vor apărea minibiblioteci stradale, confecționate din țevi și materiale reciclate

  • 15 Mai 2018 17:54
În Chișinău vor apărea minibiblioteci stradale, confecționate din țevi și materiale reciclate

„Termoelectrica” SA anunță concurs public pentru identificarea unui spațiu public din municipiul Chișinău, care să fie amenajat cu urne și minibiblioteci stradale, confecționate de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate.

Acțiunea are loc cu ocazia împlinirii a trei ani de la fondarea întreprinderii, în data de 16 iunie, transmite IPN.

În prima etapă a concursului, vor fi identificate adresele. Doritorii vor trimite propunerile lor prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile: la adresa de email [email protected], prin Viber la numărul de telefon 069 444 144 sau pe Facebook prin comentarii sau mesaje private. Recomandările trebuie să fie însoțite de fotografii de la fața locului și maximum trei fraze în care se va indica adresa exactă și se va argumenta necesitatea reamenajării respectivei zone. Propunerile pot fi trimise până pe 22 mai, ora 08.00.

În cea de-a doua etapă, propunerile vor fi supuse votului. Fie că este vorba despre o alee, parc sau o zonă de agrement cu un număr de beneficiari mai mare, fiecare recomandare urmează să fie analizată de către o comisie formată din specialiștii Termoelectrica. Aceștia, la rândul lor, vor selectata cele mai reușite propuneri, care, mai apoi, vor fi supuse votului public pe pagina de Facebook. Procedura de vot va dura până pe 25 mai, ora 08.00.

Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica. Cheltuielile vor fi acoperite de către întreprindere, cu susținerea partenerilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău