IGP | Numărul polițiștilor angajați la dirijarea traficului rutier în capitală a fost dublat

  • 22 Ianuarie 2019 10:32
IGP | Numărul polițiștilor angajați la dirijarea traficului rutier în capitală a fost dublat

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat astăzi că a dublat numărul polițiștilor angajați la dirijarea traficului la cele mai aglomerate sensuri giratorii și intersecții din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al IGP, decizia de a dubla numărul polițiștilor a fost luată ieri, la o ședință de lucru cu subdiviziunile responsabile de dirijarea traficului rutier din capitală.

Astfel, începând cu ziua de astăzi, angajații IGP vor activa în mod sporit la dirijarea traficului rutier la intersecțiile și sensurile giratorii din capitală. Totodată, Inspectoratul General de Carabinieri va asigura prezența angajaților în preajma instituțiilor de învățământ, pentru a ajuta copiii și părinții să traverseze în siguranță cele mai periculoase intersecții și treceri pentru pietoni.

Totodată, în contextul condițiilor meteorologice nefavorabile, IGP recomandă șoferilor să își echipeze corespunzător autovehiculele și să conducă cu viteză redusă. De asemenea, poliția avertizează șoferii să nu parcheze autoturismele pe marginea carosabilului, atât în capitală, cât și pe drumurile din țară, pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău