GALERIE FOTO | Vernisajul Vinului la Chișinău, consacrat în 2018 și divinurilor produse în Republica Moldova

  • 15 Decembrie 2018 12:38
GALERIE FOTO | Vernisajul Vinului la Chișinău, consacrat în 2018 și divinurilor produse în Republica Moldova

Cea de a XV-a ediție a Vernisajului Vinului, organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), a avut loc vineri, 14 decembrie, la Chișinău. Cu genericul „Iarna revelațiilor divine!” evenimentul a fost consacrat nu doar vinurilor, ci și divinurilor produse în Republica Moldova.

Un număr record de 66 de producători de vinuri și divinuri, care duc faima Vinului Moldovei în întreaga lume au surprins vizitatorii cu un șir de revelații, inclusiv la capitolul „inovații”.

În premieră, participanții la Vernisaj au avut posibilitatea să voteze cele mai bune licori, inclusiv divinuri, votare ce a avut loc exclusiv în format digital - pe gustos.life, iar fiecare al 15-lea vizitator înregistrat a intrat în posesia unui premiu garantat.

Potrivit organizatorilor, Vernisajul Vinului este un eveniment select, dedicat promovării culturii vinului și a consumului vinului de calitate în Republica Moldova. Printre obiectivele acestuia se numără stimularea pieței interne a vinurilor de calitate produse în Moldova, creșterea culturii consumului vinurilor de calitate precum și oferirea unei paltforme de comunicare între vinificatori și consumatori.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău