FRF va rezolva problema acordării cetățeniei române pentru Virgiliu Postolachi

  • 31 Iulie 2018 12:34
FRF va rezolva problema acordării cetățeniei române pentru Virgiliu Postolachi

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a declarat, marți, că federația speră să rezolve până în toamnă problema acordării cetățeniei române atacantului formației PSG Virgiliu Postolachi, scrie digisport.ro.

„Pe Virgil Postolachi îl monitorizăm din luna septembrie a anului trecut. Geolgău l-a tot urmărit la echipa a doua a PSG, știm de el de mult timp. Problema este cu obținerea cetățeniei, noi încercăm să facem tot ce ține de noi să-i obținem cetățenia română acestui băiat. Sunt implicați de multă vreme toți factorii care se pricep la treaba asta și sperăm ca toamna asta să reușim să punem la punct toate lucrurile. El și-a manifestat dorința de a juca pentru România și acesta este cel mai bun lucru. Bunicii lui au fost cetățeni români și îndeplinește din punct de vedere juridic, legal, toate cerințele pentru a obține cetățenia română”, a declarat Stoichiță, la Pro X, potrivit sursei citate

Postolachi, în vârstă de 18 ani, are naționalitate moldoveană și franceză. El a marcat, luni, golul prin care formația Paris Saint-Germain a învins, cu scorul de 3-2, echipa Atletico Madrid, într-un amical din cadrul International Champions Cup, disputat la Kallang.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău