FOTO | O autocisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a răsturnat pe un drum din România. Șoferul și-a pierdut viața

  • 28 Aprilie 11:20
FOTO | O autocisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a răsturnat pe un drum din România. Șoferul și-a pierdut viața

Pe drumul național DN2 (E85), la Mărășești, după ce o cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a răsturnat pe carosabil, șoferul fiind declarat decedat după ce a fost descarcerat, a informat ieri, 27 aprilie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.

"Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea au intervinit cu două autospeciale de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un eveniment rutier produs pe DN2 - E85, pe raza orașului Mărășești, în care a fost implicată o autocisternă, înmatriculată în Republica Moldova, încărcată cu etanol. Conducătorul auto a fost descarcerat, din nefericire, echipajul SAJ prezent la fața locului declarând decesul acestuia", a precizat ISU Vrancea.



La fața locului au fost prezente și două autospeciale ale SVSU Mărășești, precum și mai multe echipaje de poliție și ambulanță.




Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și curățarea carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier, respectiv combustibil și substanță care s-au scurs din cisternă, pentru reluarea cât mai rapidă a traficului în zonă. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău