FOTO | Noul Paradis Românesc. Stațiunea din munți cu plaje artificiale

  • 25 Iulie 2018 12:45
FOTO | Noul Paradis Românesc. Stațiunea din munți cu plaje artificiale

Mai știți povestea cu „Munții noștri aur poartă”?! Se pare că, mai nou, munții României au și... plaje. Mare și munte în același loc, varianta ideală pentru o destinație de vacanță pe care turiștii o aleg în număr tot mai mare.

Potrivit businesmagazin.ro, Un astfel de loc există în județul Bistrița-Năsăud, situat la 900 de metri altitudine, unde turiștii pot sta la plajă pe șezlong, sau fac o baie în apă răcoroasă, în timp ce admiră crestele munților.

Un astfel de loc există în județul Bistrița-Năsăud, situat la 900 de metri altitudine, unde turiștii pot sta la plajă pe șezlong, sau fac o baie în apă răcoroasă, în timp ce admiră crestele munților.

"Îți găsești liniștea”, a declarat un turist. “Mie îmi place mai mult aici decât la mare. După două săptămâni vii încărcat negativ de la mare. Vin aici 2 zile și îmi încarc bateriile".

Este vorba despre stațiunea Colibița, o destinație vizitată tot mai des chiar și românii stabiliți în străinătate.

„Din Germania venim. Și tot venim o dată pe an în perioada concediului la munte pentru că-i mai plăcut ca-n Austria sau în alte părți”, a povestit un alt turist.

Proprietarii pensiunilor din Colibița au amenajat chiar și plaje artificiale la marginea lacului. Astfel, turiștii pot sta sub umbrele, pe nisip și pot admira munți în liniște. O noapte de cazare costa între 70 de lei sau circa 280 de lei moldovenești într-o cameră obișnuită, și 100 de euro într-un bungalow de lux, iar șezlongul este gratuit.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău