Fotbal | Thierry Henry dezminte toate zvonurile despre viitorul său

  • 02 August 2018 17:43
Fotbal | Thierry Henry dezminte toate zvonurile despre viitorul său

Fostul mare fotbalist francez Thierry Henry, în prezent unul dintre antrenorii secunzi ai naționalei Belgiei, a dezmințit pe Twitter zvonurile care circulă despre viitorul său, scrie ziarul Le Soir.

La câteva zile după Mondialul din Rusia, unde Belgia a încheiat pe locul 3, Henry a renunțat la postura de consultant TV, punând capăt colaborării cu Sky Sports pentru a se ocupa doar de cariera de antrenor. După ce fostul atacant a făcut acest anunț, au apărut zvonuri potrivit cărora el va prelua echipa engleză Aston Villa sau naționala Egiptului.

Henry a reacționat după aceste speculații: "După ce mi-am anunțat decizia de a renunța la postul de consultant TV full-time pentru a continua cu ambiția de a deveni antrenor, numele meu a fost asociat mai multor posturi, atât la nivel național, cât și internațional. În ciuda acestor informații înșelătoare pe care lumea le poate citi în acest moment, nici eu, nici consilierii mei nu am discutat cu vreun club sau o federație națională. Intenția mea a fost întotdeauna să am răbdare și voi lua o decizie la momentul potrivit."

În vârstă de 40 de ani, Henry, campion mondial în 1998, campion european în 2000 și cel mai bun marcator din istoria Franței (51 de goluri în 123 de selecții), a devenit spre suprinderea generală secundul lui Roberto Martinez la naționala Belgiei în 2016.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău