Logo
Prima pagină

Sport

FOTBAL | „Sheriff Tiraspol” - meci surprinzător cu „Sfântul Gheorghe”

29 Aprilie 21:38

După patru victorii consecutive, Sheriff Tiraspol a pierdut primele puncte în actualul sezon al Diviziei Naționale la fotbal, multipla campioană fiind ținută în șah, duminică, la Suruceni de Sfântul Gheorghe, scor 2-2.


FOTBAL | „Sheriff Tiraspol” - meci surprinzător cu „Sfântul Gheorghe”

FOTBAL | „Sheriff Tiraspol” - meci surprinzător cu „Sfântul Gheorghe”


Sheriff a condus de două ori după golurile marcate în prima repriză de bosniacul Mateo Sušić (min. 17) și de Eugen Oancea (min. 26), însă echipa de pe ultimul loc din campionat a reușit de fiecare dată să egaleze, ambele goluri fiind marcate de atacantul Sergiu Istrati (min. 20 și 37).

Într-o altă partidă, Zimbru Chișinău s-a impus în confruntarea din deplasare cu Dinamo-Auto cu scorul de 3-1 obținând prima victorie în actualul sezon din Divizia Națională. Primul gol al galben-verzilor i-a aparținut lui Eugen Sidorenco (min.28), iar celelalte două au fost reușite de tânărul de 19 ani, Ion Nicolăescu (min. 45 și 59), discipol al clubului de fotbal Zimbru.

Celelalte două meciuri s-au încheiat cu remiză: Speranța Nisporeni – Petrocub 0-0 și Zaria Bălți – Milsami Orhei 2-2.

Sheriff conduce în clasament cu 13 puncte, campioana fiind urmată de Milsami cu 10 puncte și de Petrocub cu 7 puncte. Zimbru a urcat pe locul 4 și totalizează 6 puncte după 5 etape.

Cuvinte cheie

Articole cu teme similare: