Fotbal | Neymar a anunțat că rămâne la PSG

  • 20 Iulie 2018 15:08
Fotbal | Neymar a anunțat că rămâne la PSG

Starul brazilian Neymar a anunțat joi că va rămâne la clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain în sezonul următor și a pus astfel capăt speculațiilor în legătură cu un eventual transfer, transmite AFP.

''Rămân, rămân la Paris, am contract'', a spus atacantul la Sao Paulo, cu prilejul unei licitații în beneficiul fundației sale, care vine în ajutorul copiilor din cartierele defavorizate.

Zvonurile din ultimele săptămâni lăsau să se înțeleagă că Real Madrid, câștigătoarea ultimelor trei ediții ale Ligii Campionilor, intenționa să îl atragă pe brazilian, devenit cel mai scump fotbalist de pe planetă vara trecută, când PSG a plătit pentru el 222 de milioane de euro. Mutarea părea și mai plauzibilă după ce Real s-a despărțit de vedeta portugheză Cristiano Ronaldo, care a semnat cu Juventus.

Clubul madrilen a ținut săptămâna trecută să clarifice că nu va face în niciun caz o ofertă pentru jucător. Real Madrid publicase deja la începutul lunii iulie un comunicat pe un ton ferm în care dezmințise că ar fi făcut o ofertă de 310 milioane euro grupării pariziene pentru Neymar, așa cum anunțase televiziunea publică spaniolă TVE.

Presa a relatat din nou joi că PSG este deschis posibilității de a-l vinde pe Neymar, dar anunțul lui Neymar pare să închidă definitiv acest subiect.

În schimb, alte zvonuri legate de Real Madrid dau ca posibilă venirea în capitala Spaniei a lui Eden Hazard, căpitanul selecționatei Belgiei, care ar dori să plece de la Chelsea.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,4
Nori împrăștiați
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău