Fotbal | Florentino Perez dă asigurări că Real Madrid va transfera jucători strălucitori

  • 18 Iulie 2018 17:29
Fotbal | Florentino Perez dă asigurări că Real Madrid va transfera jucători strălucitori

Președintele clubului Real Madrid a declarat că în această vară Real Madrid va face senzație pe piața transferurilor, după ce l-a pierdut pe golgheterul Cristiano Ronaldo care a semnat pentru Juventus Torino, relatează Reuters.

Campioana Europei a avut un final de sezon tumultuos, după ce antrenorul Zinedine Zidane a părăsit banca tehnică în luna mai, la câteva zile după câștigarea pentru a treia oară consecutiv a Ligii Campionilor.

Până în prezent, Real Madrid i-a transferat pe tinerii și talentații Alvaro Odriozola (22 ani), Vinicius Junior (18 ani) și Andrei Lunin (19 ani). Presa internațională relatează că portarul Thibaut Courtois și mijlocașul Eden Hazard, ambii de la Chelsea, sunt la un pas de Santiago Bernabeu.

''Trebuie să ne întărim prezentul și viitorul nostru. Avem o echipă mare pe care o vom întări cu câțiva jucători strălucitori, a declarat Perez, miercuri, cu prilejul unei conferințe de presă. Suntem într-una din cele mai bogate perioade din istoria noastră. Am câștigat trofee unice. Suntem sănătoși din punct de vedere instituțional, avem o putere financiară deosebită și avem suportul a milioane de fani. Vom continua să câștigăm și nimeni nu ar trebui să se îndoiască de asta. Mulți au crezut că este imposibil să câștigi de trei ori la rând Liga Campionilor. Noi suntem Madrid și mereu vrem mai mult''.

Real Madrid are un antrenor nou în persoana fostului selecționer al Spaniei, Julen Lopetegui.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău