Fotbal | Cristiano Ronaldo, "foarte fericit", după primele sale goluri pentru Juventus

  • 17 Septembrie 2018 17:37
Fotbal | Cristiano Ronaldo,

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a așteptat patru etape pentru a marca primele sale goluri în tricoul noii sale echipe, Juventus Torino, reușind o dublă în partida câștigată pe teren propriu, cu 2-1, în fața formației Sassuolo, duminică în Serie A.

"Sunt foarte fericit că am semnat prima mea dublă în tricoul lui Juve. Și, mai ales, că am contribuit la această victorie importantă a echipei", a scris starul lusitan pe contul său de Instagram.

Ronaldo a recunoscut, imediat după joc, că exista puțină "anxietate", după primele trei meciuri fără gol marcat, din cauza "așteptărilor mari" ale suporterilor torinezi. "Am muncit însă bine, iar colegii mei m-au ajutat foarte mult să mă adaptez în noul campionat. Îmi doream să marchez, iar acum sunt mulțumit", a declarat el pentru Sky Sport Italia.

Portughezul așteaptă acum cu nerăbdare debutul în noua ediție a Ligii Campionilor alături de "Bătrâna Doamnă", care va juca miercuri, în deplasare, cu formația spaniolă Valencia.

"Este competiția pe care o iubesc cel mai mult. Sper să avem noroc, va fi o grupă dificilă, însă abia aștept să debutăm", a declarat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu un total de 120 de goluri marcate în tricoul fostelor sale echipe, Manchester United și Real Madrid, urmat de argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), cu 100 de goluri.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău