Fotbal - CM 2018 | Vladimir Putin susține că Mondialul a distrus stereotipurile despre Rusia

  • 06 Iulie 2018 14:38
Fotbal - CM 2018 | Vladimir Putin susține că Mondialul a distrus stereotipurile despre Rusia

Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri că ediția 2018 a Cupei Mondiale a demontat multe stereotipuri despre Rusia și a demonstrat că rușii sunt oameni ospitalieri, care i-au primit cu brațele deschise pe fanii din întreaga lume, relatează EFE.

''Cei numiți 'ziariști ai poporului', care scriu pe rețelele de socializare, au ajutat la ruperea multor stereotipuri despre Rusia. Lumea a văzut că Rusia este o țară ospitalieră'', a declarat Putin cu prilejul unei întâlniri cu legende ale fotbalului la Kremlin.

Putin a adăugat că atmosfera bună in orașele care găzduiesc meciuri la Cupa Mondială se datorează suporterilor ruși, ''care i-au primit ca prieteni pe cei veniți să-și susțină echipele naționale. Au făcut tot posibilul pentru ca invitații noștri să se simtă în Rusia ca acasă, să ne cunoască cultura și obiceiurile''.

La întâlnirea de la Kremlin au fost prezenți printre alții olandezul Marc van Basten, germanul Lothar Matthaeus, mexicanul Jorge Campos, uruguayanul Diego Forlan și englezul Rio Ferdinand. 

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău