Fotbal - CM 2018 | Emmanuel Macron va participa la semifinala dintre Franța și Belgia

  • 07 Iulie 2018 14:31
Fotbal - CM 2018 | Emmanuel Macron va participa la semifinala dintre Franța și Belgia

Președintele Franței, Emmanuel Macron, va asista la meciul pe care echipa antrenată de Didier Deschamps îl va disputa în semifinalele Cupei Mondiale din Rusia, cu Belgia, au declarat oficiali ai Palatului Elysee, informează Reuters, conform News.ro.

Macron a afirmat, în mai, la un forum economic desfășurat la Sankt Petersburg, că va asista la un meci de la Cupa Mondială dacă Franța se va califica în semifinale.

Întrebat dacă Macron va vizita Rusia, după ce Franța a acces în semifinale, un reprezentant al președinției a declarat: "Da, se va duce".

Kremlinul a salutat decizia președintelui francez. "Suntem fericiți că vine", a declarat Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt al președinției ruse, agenției Ria Novosti.

Macron va merge doar la partida din semifinale, programată, marți, la Sankt Petersburg, și nu intenționează să aibă alte întâlniri cât timp se va afla în Rusia.

Mai multe organizații umanitare le-au cerut liderilor vest-europeni să boicoteze Cupa Mondială, din cauza implicării Rusiei în conflictul din Siria.

Reprezentativa Franței a învins, vineri, cu scorul de 2-0, selecționata Uruguayului, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, disputat la Nijni Novgorod.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău