Fotbal - CM 2018 | Egiptul a înaintat un protest formal împotriva arbitrului de la meciul cu Rusia (1-3)

  • 22 Iunie 2018 18:07
Fotbal - CM 2018 | Egiptul a înaintat un protest formal împotriva arbitrului de la meciul cu Rusia (1-3)

Egiptul va înainta un protest formal la FIFA împotriva prestației arbitrului paraguayan Enrique Caceres, ale cărui decizii au prejudiciat rezultatul din meciul cu Rusia (1-3), disputat marți în Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, relatează Reuters.

''Dorim o investigație a întregii brigăzi de arbitraj'', a declarat vineri președintele federației egiptene, Hany Abo Rida.

Egiptul, învinsă de Rusia cu 3-1, a suferit a doua înfrângere și nu mai are șanse de calificare în optimile de finală.

Abo Rida, membru al Consiliului FIFA, susține că fundașul Ahmed Fathi a fost împins la o fază în care încerca să degajeze balonul și din acest motiv a trimis balonul în propria poartă, ceea ce a permis Rusiei să deschidă scorul în minutul 47. La o altă fază, în minutul 78, oficialul egiptean a opinat că atacantul Marwan Mohsen a fost busculat în careu de fundașul rus Ilia Kutepov, dar arbitrul nu a cerut consultarea VAR.

''Arbitrul trebuia să ceară consultarea VAR pentru a verifica dacă a fost penalty. Trebuiau să vadă și faza în care Fahti a fost împins. Este dreptul nostru de a face o plângere și de a cere o investigație'', a spus Abo Rida.

În ultimul meci, Egipt va juca luni cu Arabia Saudită, la Volgograd, ambele echipe fiind deja eliminate în faza grupelor.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău