Fotbal | ''Sezonul va fi dificil'', avertizează antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho

  • 06 August 2018 14:04
Fotbal | ''Sezonul va fi dificil'', avertizează antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United, i-a avertizat pe conducătorii clubului că "va fi un sezon dificil" dacă nu se fac întăriri înaintea încheierii pieței de transferuri din Anglia, joi, informează AFP.

"Președintele clubului meu știe ce vreau. Ne mai rămân câteva zile, deci aștept să văd", a declarat Mourinho, duminică, pentru postul clubului MUTV, după ce echipa sa pierdut meciul amical cu Bayern Munchen (1-0).

"Ori toate celelalte echipe sunt cu adevărat puternice și au deja echipe fantastice, ori au transferat masiv așa cum a făcut Liverpool, care cumpără tot", a deplâns Mourinho. "Dacă nu ne îmbunătățim echipa, sezonul va fi dificil".

Nu este pentru prima oară când tehnicianul portughez și-a exprimat nemulțumirea față de pasivitatea conducătorilor clubului pe piața de transferuri, în timp ce clubul nu a câștigat decât șase meciuri de pregătire.

Manchester United a investit deja 83,7 milioane euro pentru a recruta trei jucători la mercato de vară, dar doar brazilianul Fred (60 milioane euro) ar urma să fie titular, în timp ce fundașul lateral Diogo Dalot (22 milioane euro) și portarul Lee Grant (1,7 milioane euro) vor fi rezerve.

În comparație, Liverpool a cheltuit deja 180 milioane euro în această vară, dintre care 72,5 milioane euro doar pentru Alisson, care a devenit cel mai scump portar din istorie.

Fără titlul de campioană în ultimii cinci ani în Premier League, Manchester United debutează sezonul competițional vineri cu Leicester.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău