Logo
Prima pagină

Toate ştirile

UPDATE | Usatâi: Igor Șeremet a fost reținut pentru 72 de ore. CNA, neagă

13 Martie 15:14

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a scris pe pagina sa de Facebook:


UPDATE | Usatâi: Igor Șeremet a fost reținut pentru 72 de ore. CNA, neagă

UPDATE | Usatâi: Igor Șeremet a fost reținut pentru 72 de ore. CNA, neagă


Liderul formațiunii politice „Partidul Nostru” Renato Usatîi susține pe pagina sa de Facebook că fostul viceprimar de Bălți Igor Șeremet ar fi fost reținut de CNA pentru că acesta ar fi refuzat să meargă la alegerile din Bălți în calitate de candidat din partea PDM. Renato Usatâi:

„Oameni informați susțin că Igor Șeremet a refuzat să meargă la alegerile din Bălți în calitate de candidat din partea PDM. Plahotniuc s-a înfuriat și a dat comanda să fie arestat. Șeremet a fost reținut pentru 72 de ore”, a scris Renato Usatîi.

Pe de altă parte purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi repinge pe facebook afirmațiile lui Renato Usatâi.

Angela Starinschi: “Da nu l-a retinut CNA pe Seremet de la Balti, nu l-a retinut! Eu precis stiam despre asta” :)

Fostul viceprimar de Bălți, Igor Șeremet, și-a anunțat demisia din funcție la începutul lunii ianuarie 2018. El a afirmat atunci că motivul principal al demisiei ar fi unul personal.

Igor Șeremet a fost numit viceprimar de Bălți în 2015 din partea formațiunii politice Partidul Nostru. El administrat orașul Bălți, alături de alți doi viceprimari, după ce primarul Renato Usatîi a plecat în vara lui 2016 la Moscova.

Ulterior pe numele său a fost emis un mandat de arest și a fost dat în căutare internațională. Renato Usatîi este acuzat că ar fi comandat omorul bancherului rus Gherman Gorbunțov. El însă se declară nevinovat.

 

Cuvinte cheie

Articole cu teme similare: