Igor Dodon a anunțat dacă va candida sau nu la alegerile parlamentare

  • 21 Ianuarie 2019 14:08
Igor Dodon a anunțat dacă va candida sau nu la alegerile parlamentare

Președintele Igor Dodon nu va participa în campania electorală pentru alegerile parlamentare dar va susține moral și politic Partidul Socialiștilor, a anunțat cu puțin în urmă șeful statului.

Campania electorală pentru alegerea deputaților este de o importanță deosebită pentru readucerea Republicii Moldova pe o cale durabilă și sigură, a declarat Igor Dodon. Totodată, el a lăudat activitatea sa în calitate de președinte și a criticat starea de lucruri din Republica Moldova în ultimii zece ani, adică de la schimbarea guvernării comuniste din care a făcut parte și șeful statului.

De asemenea, Igor Dodon a vorbit despre necesitatea asigurării alegerilor corecte și în conformitate cu standardele internaționale, astfel încât să fie asigurată legitimitatea viitorului Parlament și Guvern.

Menționăm că Igor Dodon declara anterior că admite că va participa la alegerile parlamentare din februarie 2019 pe listele PSRM. Referitor la aceste afirmații, președintele Legislativului, Andrian candu susținea că Igor Dodon nu are dreptul să participe la alegerile parlamentare, deoarece acest lucru contravine legislației.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău