Felix Cosmolici și Vlada Caraulinaia au devenit posesori ai Cupei Moldovei la tenis de masă (juniori)

  • 09 Ianuarie 2019 16:20
Felix Cosmolici și Vlada Caraulinaia au devenit posesori ai Cupei Moldovei la tenis de masă (juniori)

Felix Cosmolici și Vlada Caraulinaia, ambii din capitală, ai intrat în posesia Cupei Moldovei la tenis de masă, rezervată juniorilor, care s-a desfășurat în weekend la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, relatează MOLDPRES.

Ambii au învins în toate partidele disputate, deși au avut adversari de o valoare aproximativ egală. Rezultatele înregistrate în meciurile decisive pentru trofeele principale constituie o dovadă elocventă în acest context. Vlada Caraulinaia a învins-o cu scorul 3-2 pe ocupanta locului doi, Diana Gurschi (Mereni, Anenii-Noi). În setul al cincilea, decisiv, ea și-a întrecut rivala doar în prelungiri cu scorul 12-10. ”A fost una dintre cele mai dramatice partide la acest turneu, dacă ținem cont și de faptul că încă un set a desemnat câștigătoarea, de asemenea, în prelungiri”, a declarat pentru agenție candidatul de maeștri ai sportului Ivan Kapsamun.

Câștigătorul turneului masculin, Felix Cosmolici din Chișinău, legitimat la un club din Magdeburg (Germania), a avut de înfruntat, în special, doi parteneri puternici: Mihai Caminschi din Ungheni, care evoluează în Divizia A din campionatul României pentru clubul din Constanța, și Daniil Titov, campionul municipiului Chișinău. Ei s-au clasat pe locurile doi și, respectiv, trei. În ambele partide cu acești premianți Felix Cosmolici a învins cu scorul 3-1. ”Bravo!”, aceasta a fost aprecierea succintă dată prestației elevului său de antrenorul Vladimir Semipeadnâi la finele concursului.

Surpriza principală a competiției a produs-o Sergiu Ștepu din capitală, care a reușit să obțină victoria (3-2) în partida disputată cu Mihai Caminschi. Turneul a constituit un test important pentru pretendenții la dreptul de a fi incluși în echipa națională, care va participa la Campionatul European și Mondial din anul curent.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău