Diego Maradona a fost operat pentru o hemoragie la stomac. Intervenția a fost reușită

  • 13 Ianuarie 2019 09:50
Diego Maradona a fost operat pentru o hemoragie la stomac. Intervenția a fost reușită

Fostul internațional argentinian Diego Maradona a fost supus, sâmbătă, unei intervenții chirurgicale pentru o hemoragie la stomac. Operația s-a desfășurat fără probleme, a anunțat avocatul tehnicianului, potrivit Reuters.

Maradona, în vârstă de 58 de ani, a descoperit că are hemoragie în timpul unui control la spitalul din Olivos, la începutul lunii ianuarie.

Operația făcută pentru stoparea sângerării cauzate de o hernie, nu a fost complicată, dar a avut ca scop rezolvarea “neplăcerilor” cauzate de problemă, informează News.ro.

“Procedura chirurgicală a lui Diego Maradona s-a încheiat. Slavă Domnului, totul a mers perfect”, a notat pe Twitter avocatul argentinianului, Matias Morla.

De-a lungul timpului, Maradona a ajuns de mai multe ori la spital. Ultima dată, el a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leșinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria.

În 2004, Diego Maradona a fost internat cu probleme cardiace și respiratorii legate de consumul de cocaină. Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba și Argentina, iar în 2005 a făcut o operație de micșorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească.

În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependența de alcool.

În ultimele luni, a mers cu ajutorul cârjelor, din cauza unor probleme la genunchi.

Medicii au descoperit că Maradona are hemoragie înainte de plecarea către Mexic pe care antrenorul o avea programată. Maradona este în Mexic tehnicianul echipei de eșalon secund Dorados de Sinaloa, menționează HotNews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău