Celulă de criză | 224 de elevi nu au putut ajunge la școală, iar un microbuz cu doi cetățeni a luat foc

  • 11 Ianuarie 2019 11:32
Celulă de criză | 224 de elevi nu au putut ajunge la școală, iar un microbuz cu doi cetățeni a luat foc

224 de elevi din raioanele Nisporeni, Călărași și Hâncești nu au ajuns azi la școală, din cauza stării tehnice proaste a transportului, au anunțat autoritățile la ședința celulei de criză privind ninsorile abundente.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile în ultimele 24 de ore au avut loc 105 accidente rutiere. În raionul Căușeni, un microbuz cu doi cetățeni a luat foc din cauza unui scurt circuit. Microbuzul a ars în întregime, dar oamenii nu au avut de suferit.

Opt localități din Criuleni, Cahul și Cimișlia sunt deconectate de la energia electrică din cauza ninsorilor abundente. Autoritățile susțin că nu sunt drumurile naționale blocate în întregime. În această noapte a nins cel mai mult în zona de sud și centru, iar la această oră este complicată circulația din localitatea Doina spre Cahul și e blocată circulația din localitatea Troița-Nouă spre Anenii Noi.

Mai multe trasee din apropierea punctului vamal Leușeni-Albița din România sunt blocate, de aceea cetățenii care intenționează să meargă peste Prut sunt îndemnați să evite această zonă.  

Potrivit meteorologilor, se așteaptă vânturi puternice și se vor forma troiene.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău